جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

نظرات:

  • نظرات بسته شده است.
  • گاهی اوقات، روغن‌های صنعتی و غیر صنعتی که چند بار مورد استفاده قرار گرفتند دور ریخته می‌شوند. درحالیکه این ضایعات روغن قابل فروش و تصفیه هستند و می‌توان پس از بازیافت مجددا از آنها استفاده کرد. روغن ضایعاتی از کیفیت متفاوتی برخوردارند و با توجه به کیفیتشان قیمت گذاری شده و به فروش می‌رسند.

    اگر شما مقدار زیادی ضایعات روغن دارید و می‌خواهید آن را به مناسب‌ترین خریدار بفروشید، می‌توانید با استفاده از سایت بازار ضایعات مناسب‌ترین خریدار را پیدا کنید و ضایعات را بفروشید. معمولا، افراد خریدار ضایعات روغن را در چند مرحله بازیافت می‌کنند. اگر شما نیز در مورد مراحل بازیافت روغن ضایعاتی کنجکاو هستید، این مقاله از بازار ضایعات را از دست ندهید.

    ضایعات روغن


    ضایعات روغن یا روغن ضایعاتی چیست؟


    وقتی روغن‌ها برای مدت طولانی مورد استفاده قرار بگیرند، عملکرد خود را از دست می‌دهند و دیگر نمی‌توان از آنها استفاده کرد. از طرفی، دور ریختن این روغن‌ها بدون تصفیه و بازیافت به محیط زیست آسیب می‌زند و آلودگی آب، هوا و خاک را در پی دارد. آلودگی محیط زیست باعث آسیب به اکوسیستم گیاهی و جانوری می‌شود و عوارض جبران ناپذیری در پی دارد. ما انواع مختلفی از ضایعات روغن داریم که شامل روغن‌های صنعتی ضایعاتی، روغن موتور ضایعاتی و روغن ترانسفورماتور ضایعاتی هستند. معمولا می‌توان تمام این روغن‌ها را بازیافت کرد و مجددا از آنها استفاده نمود.

     


    عوامل موثر بر قیمت روز روغن ضایعاتی


    قیمت ضایعات روغن تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد که در ادامه به بررسی این موارد می‌پردازیم.


    میزان عرضه و تقاضا:

    هر چه تقاضا برای خرید ضایعات روغن بیشتر باشد، می‌توان این ضایعات را با قیمت بالاتری فروخت.


    قیمت نفت خام:

    یکی از عوامل موثر بر قیمت روغن ضایعاتی قیمت نفت خام است که می‌تواند تاثیر مستقیمی بر قیمت این ضایعات بگذارد.


    هزینه حمل و نقل:

    یکی دیگر از عوامل موثری که خریداران و فروشندگان ضایعات روغن باید به آن توجه داشته باشند، هزینه حمل و نقل روغن ضایعاتی به مراکز بازیافت است.


    کیفیت روغن:

    هر چه کیفیت روغن کمتر باشد و نیاز به بازیافت بیشتری داشته باشد، قیمت آن کاهش پیدا می‌کند.


    شرایط اقتصادی:

    نرخ ارز نیز بر قیمت ضایعات روغن تاثیرگذار است و یکی از عوامل مهمی است که فروشندگان پیش از قیمت گذاری باید به آن توجه داشته باشند.

     

    قیمت روغن ضایعاتی


    مرکزخرید و فروش ضایعات روغن در تهران


    با گسترش تکنولوژی و اینترنت، سایت‌های آنلاینی بوجود آمدند که به شما این امکان را می‌دهند که به راحتی ضایعات روغن را به خریدار مناسب بفروشید. یکی از معتبرترین مراکز خرید و فروش ضایعات روغن، سایت بازار ضایعات است. اگر شما نیز قصد خرید یا فروش ضایعات روغن را دارید با ورود به سایت بازار ضایعات اطلاعات محصول خود را درج کنید و قیمت مناسبی برای آن تعیین کنید. آگهی شما به خریدارانی که قصد خرید ضایعات روغن را دارند نمایش داده می‌شود و این افراد با مشاهده آگهی به طور مستقیم با شما تماس خواهند گرفت.
    از مزایای خرید ضایعات روغن توسط سایت بازار ضایعات این است که شما می‌توانید قیمت و اطلاعات فروشندگان مختلف را با هم مقایسه کنید و با مناسب‌ترین فروشنده تماس حاصل فرمایید.

     


    فروش حضوری ضایعات روغن


    یکی از روش‌های فروش ضایعات روغن تماس با مراکز بازیافت روغن و انتقال روغن ضایعاتی به این مراکز است. شما می‌توانید با مراکز مرتبط تماس بگیرید تا در صورت تمایل آنها به خرید ضایعات روغن، روغن ضایعاتی را به این مراکز منتقل کنید. متخصصینی که در مراکز بازیافت روغن مشغول به کار هستند، روغن ضایعاتی را با توجه به کیفیت آن و شرایط بازار قیمت گذاری می‌کنند. پس از واریز هزینه برای شما، مراحل بازیافت روغن آغاز می‌شود. یکی از مشکلات فروش حضوری این ضایعات پیدا کردن مراکز مناسبی است که تمایل به خرید ضایعات داشته باشند. از مشکلات دیگر می‌توان به دشواری حمل و نقل ضایعات روغن و بسته بندی مناسب آن اشاره کرد.

     


    انواع روغن ضایعاتی


    معمولا انواع روغن ضایعاتی به سه دسته تقسیم می‌شود که شامل موارد زیر هستند:


    • روغن موتور ضایعاتی
    • روغن کارکرده صنعتی
    • روغن ترانسفورماتور ضایعاتی


    تمامی این روغن‌های ضایعاتی از مواد شیمیایی و فلزات سنگینی تشکیل شده‌اند که باید در فرایند بازیافت و تصفیه از آنها جدا شود تا روغن مجددا به چرخه مصرف برگردد و به محیط زیست آسیب نزند.

     

    انواع روغن ضایعاتی


    تاثیرات مخرب روغن ضایعاتی بر محیط زیست؟


    روغن سوخته و سایر روغن‌های ضایعاتی می‌توانند تاثیرات مخربی بر محیط زیست داشته باشند. پراهمیت‌ترین تاثیرات مخرب این روغن‌ها به شرح زیر هستند:


    آلودگی خاک

    وقتی پسماند روغن مدیریت نشوند و این ضایعات بدون بازیافت و تصفیه، دور ریخته شوند، ممکن است به داخل خاک نفوذ کنند و باعث آلودگی خاک شوند. آلودگی خاک نیز تاثیر مستقیمی بر سلامت گیاهان و اکوسیستم آن منطقه می‌گذارد.


    آلودگی آب

    وقتی روغن‌ها در آب ریخته شوند یا به محیط‌های آبی نشت پیدا کنند، باعث آلودگی رودخانه‌ها، دریاچه‌ها و آب‌های زیرزمینی می‌شوند. آلودگی اب تاثیرات مخربی بر زندگی ماهی‌ها، دوزیستان و سایر موجودات آبزی می‌گذارد.


    آلودگی هوا

    اگر سوزاندن روغن‌ها به صورت کنترل شده انجام نشود می‌تواند منجر به انتشار آلاینده‌ها در هوا شود که این آلاینده‌ها کیفیت هوا را کاهش می‌دهند و تاثیر مخربی بر سلامت انسان و حیوانات دارند.

     

    خطرات ضایعات روغن


    مراحل بازیافت ضایعات روغن


    بازیافت روغن در دو مرحله تقطیر، افزودن اسید سولفوریک، افزودن خاک رنگ بر، تنظیم pH و تصفیه انجام می‌شود. در ادامه، به شرح کامل مراکل بازیافت روغن ضایعاتی می‌پردازیم.


    مرحله اول تقطیر


    بازیافت روغن در دو مرحله تقطیر صورت می‌گیرد. در مرحله اول، روغن‌ها را در کوره مناسبی می‌ریزیم و آن را تا حدود دویست الی سیصد درجه سانتی گراد حرارت می‌دهیم. وقتی به روغن حرارت بدهیم آب و سایر ترکیبات موجود در روغن که به گرمای کمی برای تبخیر نیاز دارند به بخار تبدیل می‌شوند.


    افزودن اسید سولفوریک

    در مرحله بعد، مقدار مشخصی اسید سولفوریک به ضایعات روغن افزوده می‌شود و ترکیب روغن و اسید طی مدت 24 ساعت هم زده می‌شوند. پس از این مدت، ضایعات موجود در روغن ته نشین می‌شوند. ضایعات ته نشین شده به تدریج از محفظه خارج می‌شوند.


    افزودن خاک رنگ بر

    معمولا روغن‌های ضایعاتی تیره رنگ هستند و باید طی فرایند تصفیه و بازیافت رنگ تیره آنها از بین برود. به این منظور مراکز بازیافت روغن از خاک رنگبر یا خاک تصفیه استفاده می‌کنند.

     


    مرحله دوم تقطیر


    پس از افزودن خاک رنگبر، نوبت به مرحله دوم تقطیر می‌رسد که در دمایی حدود چهارصد درجه سانتی گراد انجام می‌شود. نکته مهمی که باید در در این مرحله در نظر داشت ایجاد خلا است.


    تنظیم pH روغن

    پس از تقطیر دوم، برای تنظیم pH روغن، به آن سود مایع اضافه می‌کنند. سود مایع یا سود سوزآور خاصیت قلیایی دارد و باعث تنظیم اسیدیته ناشی از افزودن اسید سولفوریک می‌شود.


    جداسازی انواع روغن‌ها و تصفیه

    در این مرحله، انواع روغن‌های سبک، سنگین و گازوئیل با انجام تقطیر از هم جدا می‌شوند. پس از جداسازی روغن‌ها، روغن وارد دستگاه‌های فیلراسیون هیدرولیکی شده و سپس از پارچه‌های فیلتر مخصوصی نیز عبور می‌کند تا در نهایت خروجی نهایی به صورت روغنی شفاف باشد.

     

    سوالات متداول

    چگونه از قیمت ضایعات روغن روز مطلع شویم؟

    هر روز، تعداد زیادی از فروشندگان، آگهی فروش ضایعات خود را در سایت درج می‌کنند. شما می‌توانید آگهی فروشندگان را بررسی کنید تا از قیمت امروز ضایعات روغن مطلع شوید.

    قیمت ضایعات روغن به چه عواملی بستگی دارد؟

    عرضه و تقاضا، کیفیت روغن، شرایط اقتصادی، قیمت نفت خام و هزینه حمل و نقل از جمله موارد تعیین کننده قیمت ضایعات روغن می باشد.

    چند نوع روغن ضایعاتی داریم؟

    روغن موتور ضایعاتی، روغن کارکرده صنعتی و روغن ترانسفورماتور ضایعاتی

    روغن ضایعاتی را کجا بفروشم؟

    بهترین خریدار روغن ضایعاتی را می‌توان سایت بازار ضایعات دانست که یکی از معتبرترین مرجع خرید و فروش ضایعات است که مناسب‌ترین قیمت ضایعات روغن را در اختیار خریدار و فروشنده قرار می‌دهد.